Forum Forum o tworzeniu muzyki FORUM PRZENIESIONE NA ADRES: www.MUZONEO.pl Strona Główna
Zaloguj

cheap Shox NZ Indian Vegetarian Recipe – Yogurt S

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o tworzeniu muzyki FORUM PRZENIESIONE NA ADRES: www.MUZONEO.pl Strona Główna -> ALTERNATYWNE
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
nakay488ax
Początkujący



Dołączył: 16 Mar 2011
Posty: 51
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/2
Skąd: England

PostWysłany: Czw 14:11, 14 Kwi 2011    Temat postu: cheap Shox NZ Indian Vegetarian Recipe – Yogurt S

Read on
Vegetarian Recipe
Ingredients for Yogurt Salad
Preparation time – 15 minutes
Serves: 4 to 6
After 5 minutes, turn the leaves over so the uncooked ones on top get a chance to cook. Cover and cook for another 4-5 minutes. Remove the lid and let any excess water evaporate.Remove the spinach from the pan and allow it to cool to room temperature. Alternatively [link widoczny dla zalogowanych] cook the defrosted spinach in a dab of butter for a few minutes.Meanwhile, combine the yogurt or yogurt-cream mixture, herbs, lemon peel, lemon juice, salt and pepper in a 1 quart/litre bowl and whisk with a fork until creamy.If you are ready to serve the salad, add the spinach and blend well. Otherwise, chill the yogurt mixture and spinach separately.Just before serving, combine the yogurt mixture and spinach and stir to blend. Serve in small custard cup sized bowls.Vitamins and Minerals Information
This richly marbled yogurt salad is nutritious and delicious. Blanched, chopped spinach is combined with minced fresh herbs, fresh lemon juice, lemon peel and white pepper. A mixture of greens instead of spinach can be used instead like mustard greens, chard, watercress, kale or collards.
Yogurt: Iodine, phosphorus, calcium, magnesium, zinc, iron, potassium, selenium and chloride
Place the spinach with a sprinkle of water in a large non-stick pan, add the butter, cover and cook over moderate to moderately high heat for 5 minutes, or until a sizzling sound comes from the pan.
Spinach (palak): Vitamins A,, K, C, B6, E, riboflavin [link widoczny dla zalogowanych], thiamine, calcium, niacin, potassium, iron [link widoczny dla zalogowanych], magnesium, copper, selenium, phosphorous and zinc
½ pound (230 g) fresh spinach, washed, patted dry, trimmed and coarsely chopped, or ½ pack (140 g) of frozen chopped spinach, defrosted and pressed dry1 tbs (15 ml) unsalted butter2 cups (480 ml) plain yogurt, or 1 ½ cups (360 ml) yogurt and ½ cup (120 ml) tart cream3 tbs (45 ml) minced fresh herbs – coriander, dill, tarragon, chervil, parsley½ tsp (2 ml) salt¼ tsp (1 ml) white pepperMethod


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum o tworzeniu muzyki FORUM PRZENIESIONE NA ADRES: www.MUZONEO.pl Strona Główna -> ALTERNATYWNE Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Programy
Regulamin